[columns] [span3]

Albert Hogeveen Antiquariaat en Kunsthandel. Prachtige kunst, antiquarische boeken, bijzonder curiosa, oud en antiek speelgoed en veel meer.

Antiquariaat Isis heeft een grote collectie tweedehands boeken, waarbij het accent vooral op de humaniora ligt. Specialiteit: filosofie.

Ariola is een kleine zaak met een groots assortiment aan Italiaanse delicatessen. Verkozen tot Leukste winkel van Nederland 2010 en 2015!

Ascoli Design en gift shop voor fraai vormgegeven spullen voor in huis, zoals de woonkamer, badkamer, keuken of aan tafel. Ook leuk als cadeau.

Baroche Dames kledingzaak voor tweedehands kleding.

 
 
 
 

BAQ Brood & Café Bakkerswinkel annex broodcafe voor versgebakken ambachtelijke desem, meergranen- en speltbroden.

Beans & Grapes Speciaalzaak voor (h)eerlijke koffie en kwaliteitswijnen, die gemaakt zijn met respect voor de boer èn de natuur.

Bellucci Kledingwinkel met een eigenwijze mix van exclusieve modelabels voor de moderne vrouw, aangevuld met schoe- nen en accessoires.

[/span3][span3]

Brasserie MIDI De ideale plek voor een lui ontbijt, een fijne (snelle) lunch, een uitgebreide High Tea of een uitgebreid culinair diner.

ByOni is een merk, winkel en webshop van haute couture ontwerper Moniek Miedema. Kwaliteit, pasvorm, strakke lijnen en veel kleur.

Cadeautje Kadowinkel.

 
 
 
 
 
 

Confetti Feest- en cadeauwinkel met leuke artikelen. Spullen voor kinderfeestjes, verjaardagen, carnaval en voor wanneer eigenlijk niet ?!

De Wijde Wereld Boekwinkel boordevol mooie boeken, grappige kaarten en leuke, originele cadeautjes. Veel leuks voor elk budget.

De Clown Koffeeshop.

 
 
 
 
 
 

De Zwarte Raaf Mannenkapper die de oude traditie van herenkapper doet herleven. Mannen onder elkaar.

 

Elan Sieraden is een eigentijdse winkel met exclusieve zilveren sieraden. Daarnaast is er een ruime keuze aan woonaccessoires van divers design.

[/span3][span3]

Fris! Kralen en Sieraden Kralen en sieraden winkel. Unieke, hippe kralen en handgemaakte sieraden, sieradenrekjes en cadeau artikelen.

Heksenketel De Heksenketel is al meer dan vijfendertig jaar een speciaalzaak met een unieke collectie dameskleding, sieraden en accessoires.

Het Binnenste Buiten is een andere wereld. Een winkel boordevol oude, nieuwe, originele meubelen, uit India, China, Tibet, Indonesië en andere landen.

Le Souk is een karakteristieke, Noord Afrikaanse winkel. Maar je vind er ook veel producten uit andere gebieden, zoals Turkije en het Midden-Oosten.

Lily & Rose is een winkel met een Engelse sfeer. Kwaliteitsmerken en –artikelen op het gebied van cosmetica en serviezen. Verder ook leuke cadeauartikelen.

Lunchroom Anna’s Huiselijk ingericht lunch-café. De plek om voorafgaand of tijdens een dagje winkelen nieuwe krachten op te doen!

Marvari Winkel en groothandel voor kleding uit Nepal en India.

 
 
 

Mooi Sieraden heeft prachtige ringen, armbanden, colliers en sieraden uit eigen atelier. Tevens diverse accessoires, zoals sjaals van wol en zijde.

[/span3][span3]

Mulyani Indonesische kadowinkel met exclusief houtsnijwerk, wajangpoppen, djembés, maskers, dromenvangers en Boeddhabeelden.

Pappa Joe Steakhouse.

 
 
 
 
 
 

Restaurant Mechoui Restaurant met Noord-Afrikaanse keuken en sfeervolle, authentieke Marokkaans interieur. Vergeet niet om te vragen naar Mechoui!

Richard ter Borg Kunsthandel, Veiling & Galerie. Gespecialiseerd in het werk van de Groninger Ploeg, maar ook je vindt er ook hedendaagse kunst.

Sieraden Atelier Willem Tredgett maakt trouw- verlovings- en vriendschapsringen, ook naar uw eigen idee of ontwerp. Tevens groot zilversmeed werk.

Toscana IJssalon

 
 
 
 
 
 

T[w]o Dress To Dress, dresses & more. Betaalbare, bijzondere kleding voor vrouwen met een eigen stijl, in de maten 36 tot 48. Dummie tekst opvulling.

Toy Toy verkoopt nostalgisch speelgoed voor de kleintjes onder ons. Voor grote mensen volop cadeautjes voor de keuken en voor het huis.

[/span3][/columns]